• In prijs verlaagd
Rolmaat 5.0 meter
  • Rolmaat 5.0 meter

Rolmaat 5.0 meter

7731500000

Rolmaat 5.0 meter

€ 16,13
€ 14,52 10% korting
Exclusief belasting
Aantal

Omschrijving

Rolmaat 5.0 meter

7 Goede redenen om een rolmaat te gebruiken

Beschikken over een rolmaat tijdens het klussen is essentieel voor een soepel verloop van het project waaraan u werkt. Overkomt het u tijdens het klussen dat u even snel iets wilt meten, maar geen rolmaat kunt vinden? Alleen al het zoeken naar een rolmaat of duimstok verspilt uw kostbare tijd! En dat terwijl de meeste rolmaten toch echt een handige clip hebben om ze aan uw broekriem te bevestigen. Door altijd een rolmaat binnen handbereik te hebben, verloopt het klussen soepel en voorkomt u fouten én ergernissen. Metain zette voor u alle voordelen van het bij de hand hebben van een rolmaat tijdens het klussen op een rijtje.

1. Snel en efficiënt meten

Het hebben van een rolmaat binnen handbereik stelt u in staat om snel en efficiënt te meten. Of het nu gaat om het opmeten van een stuk hout voor een meubelstuk of het controleren van de afmetingen van een kast, met een rolmaat kunt u nauwkeurig meten zonder tijd te verspillen aan het zoeken naar meetinstrumenten. Bovendien meet een rolmaat vlugger en eenvoudiger dan een duimstok, of andere meetinstrumenten. De rolmaat rolt zichzelf na het meten op, zodat u zich kunt blijven focussen op het zetten van streepjes met uw potlood, of direct de zaag in het hout kunt zetten!

2. Veelzijdigheid

Een rolmaat is een veelzijdig meetinstrument dat gebruikt kan worden voor verschillende klussen. Het kan door de handige vorm worden gebruikt om in alle hoeken lengtes, breedtes, hoogtes en dieptes te meten. Daarnaast zijn veel rolmaten uitgerust met extra functies zoals waterpas- en hoekmeetfuncties, waardoor ze nog nuttiger worden. 

3. Nauwkeurigheid

Met een rolmaat kunt u nauwkeurige metingen verrichten. De moderne rolmaten van Metain hebben maataanduidingen tot op de millimeter nauwkeurig, wat essentieel is bij precisiewerk. Door altijd een rolmaat binnen handbereik te hebben, kunt u ervoor zorgen dat u klussen met de juiste afmetingen uitvoert. Fouten worden hierdoor gemakkelijk voorkomen en het eindresultaat is al gauw naar volle tevredenheid.

4. Tijdsbesparing

Door een rolmaat binnen handbereik te hebben, bespaart u simpelweg tijd. U hoeft niet meer op zoek te gaan naar meetlinten, linialen of duimstokken en kunt direct aan de slag met meten. Dit verhoogt de efficiëntie van het klussen en stelt u in staat om meer werk gedaan te krijgen in dezelfde tijd. Bovendien is het zoeken naar een meetinstrument bijzonder frustrerend. Dus door een rolmaat aan uw broekriem te hangen bespaart u naast tijd ook nog eens een heleboel energie. Zo behoudt u de glimlach die het klussen leuk maakt!

5. Gemakkelijk mee te nemen

Een rolmaat is compact en dus gemakkelijk mee te nemen. Of u nu aan het klussen bent in huis, in de tuin of op locatie; een rolmaat past makkelijk in uw gereedschapskoffer, broekzak of hangt veilig aan uw broekriem. Hierdoor kunt u altijd en overal snel metingen verrichten zonder belemmerd te worden door onhandige meetinstrumenten.

6. Professionele uitstraling

Door altijd een rolmaat binnen handbereik te hebben, laat u aan uw klanten, collega’s en voorbijgangers zien dat u serieus bezig bent met uw klusprojecten. Het geeft een professionele uitstraling en toont aan dat u aandacht besteedt aan details en nauwkeurigheid. Waar de amateur vlak voor het meten druk om zich heen begint te kijken op zoek naar een meetinstrument, grijpt de professional in één keer raak. Want uw rolmaat is altijd op dezelfde plaats. 

7. Voorkomen van fouten

Eén van de grootste voordelen van het hebben van een rolmaat bij de hand tijdens het klussen is dat het helpt bij het voorkomen van fouten. Door nauwkeurig te meten, kunt u ervoor zorgen dat alle onderdelen perfect passen en voorkomt u onnodige reparaties of aanpassingen achteraf. Bovendien is het een veelvoorkomend probleem dat tijdens het zoeken naar een meetinstrument de focus van de klus af is. Hierdoor worden soms belangrijke handelingen overgeslagen of wordt de klusser afgeleid door externe factoren. 

 

Een rolmaat van Metain

Het hebben van een rolmaat binnen handbereik tijdens het klussen biedt dus vele voordelen. Het stelt u in staat om snel en efficiënt te meten, zorgt voor nauwkeurigheid, bespaart tijd en geeft een professionele uitstraling. Daarnaast helpt het bij het voorkomen van fouten en maakt het veelzijdige meetinstrument verschillende klussen mogelijk. Zorg er dus altijd voor dat u een rolmaat binnen handbereik heeft wanneer u aan de slag gaat!

De rolmaten van Metain zijn gegarandeerd van hoge kwaliteit. De rolkracht is duurzaam en blijft ook na enkele jaren gebruik nog steeds uitstekend rollen. Met hoogwaardige materialen is tijdens de productie van onze rolmaten bovendien gezorgd voor kracht en stevigheid. Een keer per ongeluk op uw rolmaat staan is dus geen groot probleem. Even afstoffen en gewoon doorklussen. Maar pak die rolmaat snel op en hang ‘m weer aan uw broekriem! Zo weet u altijd waar u uw rolmaat kunt vinden.

 

Een uitgebreid assortiment

Als professional, doe-het-zelver of hobby-klusser bestelt u niet alleen uw rolmaat bij Metain. Ons assortiment zit namelijk vol met gereedschap, schroeven, boren en andere materialen die u nodig heeft voor uw project of klus. Met Metain in uw gereedschapskoffer bent u op iedere situatie voorbereid en verloopt ieder klusje soepel. De kwaliteit van alle producten in ons brede assortiment is altijd top. Onze inkopers zijn namelijk zélf ook ervaren professionals en hebben een rijk klus verleden. Net als alle andere medewerkers van Metain.

 

Vriendelijke service en doordacht advies op maat

U kunt dus uw vragen bij ons kwijt. Met onze kennis van zaken voorzien wij u van doordacht advies op maat en professionele tips. Bent u op zoek naar de beste rolmaat voor uw klus? Of wilt u iets vragen over het gereedschap dat u nodig hebt? Neem contact op met Metain voor vriendelijke service op maat. Niet nodig? Geniet dan van onze overzichtelijke webshop, waarin u een brede selectie vindt van alle producten die u nodig hebt om elke klus te voltooien met veel succes. Op zoek naar een product dat u niet kunt vinden? Bel ons en wij zullen u helpen zoeken. Veel klus plezier!


Productdetails
7731500000
16 Items

Datasheet

Verpakking
stuks
Verpakking eenheid
1
Groot verpakking
1
16 andere producten in dezelfde categorie: