Beitels
Beitels | Robuust, schokbestendig en van topkwaliteit staallegering

Beitels

Beitels

100% kwaliteits beitel van Duitse makelij voor dagelijks hakken en slopen op de bouwplaats.

  • Beitelpunt heeft bolronde hoekvorm voor betere penetratie, minder verstopping en is makkelijker na te scherpen.
  • Robuuste en schokbestendige body, vervaardigd van topkwaliteit staallegering.
  • De opname is machinaal bewerkt volgens nauwkeurige toleranties, waardoor minder slijtage van zowel beitel als machine is verzekerd.
  • Afgeschuinde uiteinden ter voorkoming van scheurvorming en breuk.
  • Het slageinde is plat afgewerkt, zodat 100% van de slagenergie op de beitelpunt wordt overgebracht.

 

Bestel uw beitels bij Metain

Voor het dagelijks hakken en slopen op de bouwplaats zijn beitels onmisbaar. Bij Metain vindt u een brede selectie van uiteenlopende beitels, SDS plus, SDS max, accessoires en adapters ten behoeve van diamantboren. Onze beitels van Duitse makelij zijn van zeer hoge kwaliteit en staan garant voor een langere levensduur.  

Voor het weghakken van cement of beton, voor het breken van stenen of het verwijderen van tegels. Tijdens de dagelijkse werkzaamheden op de bouwplaats komt u vaak verschillende situaties tegen die vragen om specifieke beitels. In onze webshop is gezorgd voor diverse typen beitels om tijdens ieder project efficiënt en ongestoord te kunnen slopen. 

 

SDS Plus en SDS Max

Volautomatische beitels voor pneumatisch hakken, maken gebruik van geavanceerde technologieën om het werk gemakkelijker én sneller te maken. Een combihamer of breekhamer zorgt ervoor dat de klus snel geklaard wordt. Deze machines worden aangedreven door perslucht of elektriciteit en hebben veel meer vermogen dan hun handmatige tegenhangers. 

Een tegelmuur slopen met uw spierballen, een beitel en een hamer? Het is mogelijk! Maar zoals iedere bouwer weet, is tijd geld. De klus moet zo snel mogelijk én zo goed mogelijk worden volbracht, zodat het project op tijd kan worden opgeleverd. Met een breekhamer en een SDS Plus of SDS Max beitel is die tegelmuur gesloopt voor u het weet.  

 

De SDS Plus beitels van Metain

Een van de meest populaire volautomatische beitels is de SDS-plus beitel. Deze beitel is ontworpen om snel en efficiënt door beton te boren en te hakken. De SDS-plus beitel heeft een speciaal mechanisme dat ervoor zorgt dat de boorbits op hun plaats blijven tijdens het gebruik. Dit resulteert in aanzienlijk minder slijtage aan de bits en een langere levensduur van uw gereedschap. In het assortiment van Metain vindt u een brede selectie van de beste SDS Plus beitels, in diverse maten.

De SDS Max beitels van Metain

Voor de grotere sloopklussen en de noodzaak voor grotere gaten, kunt u gebruik maken van onze SDS Max beitels. Deze hebben dezelfde voordelen als de SDS Plus beitels, maar kunnen grotere gaten maken en in één keer meer materiaal weghakken. Dankzij het grotere formaat is de SDS Max beitel dus een uitstekende manier voor het grove werk. 

 

Adapters in alle vormen en maten 

In het brede assortiment van Metain vindt u adapters in diverse vormen en maten. M16, zeskant en iedere andere vorm die u nodig heeft. Met perfect passende adapters wordt de slijtage aan uw beitels, machines én de lichamen van uw hardwerkende mensen geminimaliseerd. De SDS Plus en SDS Max beitels zullen uitstekend in uw machine passen, voor meer werkplezier en een efficiënte volbrenging van iedere klus. 

 

Waarom onze beitels kwalitatief superieur zijn 

De hoge kwaliteit van het materiaal is niet de enige reden waarom onze beitels van Duitse makelij zo hoog staan aangeschreven. Met een bolronde hoekvorm in de beitelpunt is een betere penetratie mogelijk. Bovendien zorgt de beitelpunt voor minder verstopping en is gemakkelijk na te scherpen.  

Door de schokbestendige en robuuste body, in combinatie met de superieure kwaliteit van de staallegering waarvan de beitels zijn gemaakt, kunt u rekenen op een langere levensduur van de beitels. Daarnaast zijn de beitels aan minder slijtage onderhevig, dankzij de machinale bewerking volgens zeer nauwkeurige toleranties. Met afgeschuinde uiteinden wordt een perfecte vorm bereikt. Hierdoor is niet alleen de beitel, maar ook uw machine verzekerd van minder slijtage en een aanzienlijk kleinere kans op scheurvorming of breuk. 

De slagenergie wordt door deze perfecte vorm en het plat afgewerkte slageinde voor de volle 100% overgebracht op de beitelpunt. Hierdoor sloopt u met ultieme efficiëntie, waardoor sneller en met minder slijtage aan machine en lichaam kan worden gehakt. 

 

Handmatige Beitels  

De meest voorkomende vorm van handmatige beitel is de platte beitel. Deze beitel wordt gebruikt om oppervlakken af te bikken of om door hardere materialen zoals beton heen te breken. De puntbeitel is een andere veelvoorkomende vorm van handmatige beitel; deze worden vaak gebruikt om gaten in metselwerk te maken. Beide handmatige beitels zijn in diverse vormen en maten te verkrijgen in de webshop van Metain. Een ander type handmatige beitel is de koudbeitel, die wordt gebruikt om door ijzer of staal heen te snijden. Dit type beitel heeft een scherpere hoek dan de platte of puntbeitel. 

 

Puntbeitels

De van hard staal gemaakte puntbeitels breken door steen en beton. Ze zijn beschikbaar in verschillende vormen en maten in onze webshop (SDS+ 250 MM & SDS MAX 400 MM). De puntbeitel wordt zoals eerder gezegd gebruikt om gaten te maken in metselwerk. Maar ook om veel steen weg te ruimen. De puntbeitel is met name een handgereedschap. Vaak wordt bij pneumatisch hakken gekozen voor een plattere beitel. 

 

Platte beitels 

De platte beitel heeft aan één kant een scherpe snede. De beitel wordt vaak gebruikt voor het afhakken van gepleisterde wanden of betonnen muren. Daarnaast kan de platte beitel voor uiteenlopende doeleinden worden gebruikt. Bijvoorbeeld om bitumen of vloeren los te maken. Ook voor lichtgewicht materialen zoals gips of drijfsteen is de platte beitel een goede keuze. Elke gereedschapskist zou een platte beitel moeten bevatten. In onze webshop vindt u een brede selectie platte beitels (sds+ 250 mm / 20 mm & SDS MAX 400 MM / 24 MM

 

Brede beitels 

Met behulp van een brede beitel kan het verwijderen van aanzienlijke hoeveelheden steen, cement of beton op een efficiënte manier worden uitgevoerd. Door het formaat van de brede beitel gaat het werk veel sneller. Brede beitels of SDS Max beitels zijn verkrijgbaar als handmatige beitel, maar ook voor gebruik met uw combihamer of breekhamer voor snelle en efficiënte resultaten. De verschillende modellen die wij aanbieden zijn de Brede beitel sds+ 200 mm / 40 mm en de BREDE BEITEL SDS MAX 360 MM / 50 MM

 

Precisiewerk

Als u op zoek bent naar beitels die beter geschikt zijn voor precisiewerk, dan zijn er ook kleine hamerboren beschikbaar met bijbehorende setjes aan boor- en hakbits. Voor advies op maat en professionele tips van de Metain medewerkers over de beste beitel voor uw project kunt u altijd contact opnemen met ons.  

 

Accessoires en andere high quality producten in onze webshop 

Naast deze verschillende soorten beitels zijn er ook accessoires beschikbaar die het werken met uw gereedschap gemakkelijker maken. Een populaire accessoire is bijvoorbeeld een adapter voor diamantboren, waarmee u preciezere gaten kunt boren in harde materialen zoals beton en graniet. Een andere handige accessoire is een afzuigkap ten behoeve van dozenboren, die stofvrij werken mogelijk maakt bij het boren van grote gaten door muren of vloeren. Door stof direct af te zuigen, blijft uw werkomgeving schoner en gezonder. 

 

Hak en sloopwerk op hoog niveau 

Er zijn dus vele soorten handmatige en volautomatische beitels beschikbaar voor hak- en sloopwerk, elk met hun eigen unieke eigenschappen en voordelen. Of u nu op zoek bent naar precisiewerk of brute kracht nodig heeft om door hard materiaal heen te breken, er is altijd een beitel die geschikt is voor uw klus. Vergeet niet om ook de accessoires te bekijken die beschikbaar zijn om het werken met uw gereedschap gemakkelijker en veiliger te maken, zodat u aan de slag kunt gaan met vertrouwen en precisie. 

Metain heeft ervoor gezorgd dat de kwaliteit van ieder gereedschap en alle materialen in ons assortiment aan hoge eisen voldoet. Op deze wijze kunt u dus altijd rekenen op de beste producten in onze webshop.  

 

Service van Metain 

Voor iedere professional is het van groot belang om materialen en gereedschappen te kunnen bestellen en hier snel over te beschikken. Doorgaan met het werk is immers essentieel voor het snel opleveren van uw project.

Wanneer niet alle materialen of gereedschappen aanwezig zijn op de projectlocatie is het goed om te weten dat Metain op locatie bezorgt. Met snelle leveringen kunt u zich zorgeloos blijven concentreren op het werk dat voor u ligt. De vriendelijke medewerkers van Metain staan daarnaast klaar om al uw vragen te beantwoorden, en natuurlijk mee te denken. Iedere specialist die werkzaam is bij Metain heeft ervaring en brede kennis van zaken. Op deze wijze kunnen wij u adviseren en ondersteunen bij ieder project.  

Als professional weet u precies welke gereedschappen en materialen u nodig heeft voor uw project. Door het brede assortiment van Metain heeft u altijd de juiste producten binnen handbereik. Naast beitels vindt u bij ons alles wat u nodig heeft. Van ankers en schroeven tot boren, zagen, lijmen & kitten en natuurlijk het benodigde gereedschap. Bent u op zoek naar een product dat u niet kunt vinden in ons assortiment? Vraag onze deskundige medewerkers om hulp en wij staan direct voor u klaar.  

U kunt ons bereiken via telefoon, maar ook via e-mail. Heeft u nog geen account? Maak dan gratis en snel een account aan bij Metain. Op die manier kunnen wij u nóg beter van dienst zijn.

 

Beitels bestellen bij Metain 

Kortom: Voor het bestellen van beitels bent u bij Metain aan het juiste adres. In onze webshop vindt u alle beitels die u nodig heeft voor het dagelijkse hak- en sloopwerk. Of u nu pneumatisch wilt hakken of handmatig, met de brede selectie van beitels in onze webshop is er altijd een beitel die uitstekend past bij de door u voorgenomen klus. Voor doordacht advies op maat en professionele tips kunt u natuurlijk altijd contact zoeken met een van onze vakkundige medewerkers. Samen zorgen we voor snelle en correcte oplevering van uw project. 

Er zijn 25 producten.

Item 1-12 van 25 in totaal item(s)
Actieve filters