Kabelklemmen
Kabelklemmen voor elke bedrading! | Nu bij Metain.nl

Kabelklemmen

Kabelklemmen

Kabelklemmen

Het netjes wegwerken van bedrading kan op verantwoorde wijze met onze hoogwaardige kabelklemmen. In de webshop van Metain vindt u in verschillende kleuren en maten de beste kabelklemmen. Voor de slagmontage van elektraleidingen en elektrakabels zijn deze klemmen een essentieel onderdeel. Uw bekabelingsproject wordt een succes met betrouwbare kabelklemmen, die zorgen voor een efficiënte en veilige bedrading. Dankzij het KEMA keurmerk en de hoge eisen die wij stellen, kunt u rekenen op veiligheid en duurzaamheid. Metain vertelt u graag over de eigenschappen, voordelen en montage van onze kabelklemmen. Naast een breed scala van kabelklemmen vindt u hier tevens clic zadels, montagebandjes, speedclips en inslagclips. 

Er zijn verschillende kleuren, maten en ook uitvoeringen van de kabelklemmen verkrijgbaar. Zo zijn er bijvoorbeeld kabelklemmen voor één kabel, maar ook voor twee of meerdere kabels per klem. Kies voor onze klemmen om het werken met elektra veiliger, sneller en gemakkelijker te laten verlopen.

Creëer een veilige, opgeruimde omgeving

In deze moderne tijd maken we nu eenmaal veel gebruik van elektrische apparaten. Denk maar aan televisies, de stereo-installatie, spelcomputers, routers, DVD- en BluRay-spelers, Alexa, telefoons en de decoder voor televisie en radio. Maar ook in de keuken vinden we heel wat van deze apparaten. Van broodroosters tot koelkasten. Keukenmachines, tosti-ijzers en die vertrouwde magnetron. Al deze apparaten worden geleverd met een snoer. En al die snoeren maken de keuken, slaapkamer, woonkamer en uw kantoor wat rommelig. Met kabelklemmen zorgt u voor een meer brandveilige, netjes opgeruimde situatie. Dat oogt niet alleen stukken beter, maar bij het verwijderen of vervangen van één van deze apparaten is het ook gemakkelijker om de bekabeling los te trekken. Uren spenderen aan het uit de knoop halen van een wirwar aan kabels is verleden tijd. 

De eigenschappen van onze kabelklemmen

De kabelklemmen van Metain zijn gemaakt van hoogwaardige materialen zoals nylon en polyurethaan, wat hen duurzaam en bestand maakt tegen corrosie. Ze zijn gemakkelijk verstelbaar en geschikt voor verschillende maten kabels. Zoals beloofd zijn onze kabelklemmen verkrijgbaar in verschillende kleuren om snel en gemakkelijk onderscheid te maken tussen de verschillende kabels, maar ook om de klemmen zo goed mogelijk op te laten gaan in de omgeving. Witte kabelklemmen tegen een grijze plint oogt immers niet zo strak. De klemmen zijn ontworpen voor snelle bevestiging en geschikt voor meerdere diameters door een flexibele klem. Verkrijgbaar in enkele en dubbele uitvoering en door de hoogwaardige kwaliteit geschikt voor zowel permanente bevestiging, als tijdelijk gebruik.

Profiteer van de voordelen die onze kabelklemmen u bieden

Onze kabelklemmen zorgen voor een nette en overzichtelijke bedrading die gemakkelijk te onderhouden en te repareren is. Door de verstelbaarheid zijn ze geschikt voor verschillende maten kabels en hoeft u niet voor elk kabeltype een nieuwe kabelklem aan te schaffen. Voor optimale veiligheid en stevigheid adviseren wij echter om zorgvuldig te kiezen voor de beste maat. De kabelklemmen van Metain bieden extra bescherming aan de kabels door ze op hun plaats te houden. Dit vermindert de kans op beschadiging of breuk van de kabels. Door het gebruik van verschillende kleurcodes, kunt u snel en gemakkelijk onderscheid maken tussen verschillende kabels en deze gemakkelijker identificeren.

Metain biedt uitstekende service en topkwaliteit

In de webshop van Metain kunt u uiteenlopende kabelklemmen vinden. Onze kabelklemmen van topkwaliteit zijn uitgerust met een stalen, verzinkte veiligheidsnagel en zijn weers-, verouderings- én hittebestendig. Met het KEMA keurmerk bent u verzekerd van een duurzame en veilige klem om uw bekabeling netjes mee vast te zetten. Door de stevige, hersluitbare verpakking bewaart u de klemmen keurig in uw gereedschapskist of schuur. Metain staat voor u klaar met professionele service op persoonlijk niveau en zorgt voor snelle levering tegen scherpe prijzen. De voordelen van onze kabelklemmen voor u op een rijtje;

 • Uw bekabeling netjes en veilig weggewerkt
 • Hoogwaardig materiaal voor éénmalig of veelvuldig gebruik
 • Topkwaliteit voor permanente of tijdelijke bevestiging
 • Verkrijgbaar in diverse kleuren
 • Verkrijgbaar in diverse maten
 • Verkrijgbaar in enkele of dubbele uitvoering
 • Gemakkelijk te bevestigen door slagmontage
 • Flexibiliteit voor uw gemak
 • Bestand tegen corrosie 
 • Weersbestendig en hittebestendig
 • Duurzaam en veilig
 • Uitgerust met het KEMA keurmerk

Slagmontage voor veilige kabelklemmen

Slagmontage is een gemakkelijke en effectieve manier om kabelklemmen te monteren. Bij deze methode wordt er een hamer of slagpen gebruikt om de kabelklem stevig vast te zetten. Voordat u begint met monteren, is het belangrijk om de juiste maat kabelklem voor uw kabel te selecteren. Let erop dat u de kabelklem niet te strak vastzet, anders kan het de kabel beschadigen of de isolatie beschadigen. Natuurlijk is het ook belangrijk om te zorgen dat de kabel netjes in de kunststof clip zit, zodat de spijker niet dwars door de kabel wordt geslagen. Werk nooit gehaast en houd uw aandacht bij het werk. 

Kortom, kabelklemmen zijn een essentieel onderdeel van elk bekabelingsproject en bieden verschillende voordelen. Door hun flexibiliteit, duurzaamheid en eenvoudige installatie bieden ze een nette, efficiënte en veilige bedradings-situatie. Heeft u vragen of bent u op zoek naar advies over kabelklemmen, neem dan gerust contact met ons op. We helpen u graag bij het vinden van de juiste kabelklemmen voor uw project.

Er zijn 49 producten.

Item 1-12 van 49 in totaal item(s)
Actieve filters