Dozenboren M16 droog achter stofsleuven
Dozenboren M16 droog achter stofsleuven

Dozenboren M16 droog achter stofsleuven

Hoogwaardige kwaliteit diamant dozenboor van Metain!! Al jaren lang de nummer 1 onder vele elektriciens.

  • Continue kwaliteit door eigen fabricage.
  • 6-segmenten voor trillingsarm boren en eenvoudig inzetten.
  • Segmenten zijn turbo uitgevoerd voor goede stofafvoer.
  • Hoge boorsnelheid.
  • Nauwkeurige gaten.
  • Superieure standtijd. (1200 gaten in kalkzandsteen mogelijk!!)
  • Leverbaar in zij of achter stofsleuf voor stof afzuiging.
  • Standaard M16 (I) aansluiting.
  • In vele maten en aansluitingen leverbaar.

Voor advies op maat kunt u contact opnemen met onze adviseurs.

Iedereen die ooit aan een project heeft gewerkt waarin boren vereist was, weet dat boren in verschillende soorten en maten te verkrijgen zijn. Er bestaan namelijk verschillende soorten boren met elk hun eigen specialiteit. Maar wanneer gebruikt u nu welke boor? Dat is vaak afhankelijk van het materiaal waar in u gaat boren, maar soms ook van de diameter van het gat dat u moet maken. Stel dat u bijvoorbeeld een gat zou willen boren in een muur met een diameter van zes of acht centimeter, dan is dit onmogelijk met een universele boor. Voor dit soort situaties gebruikt u een dozenboor.

De toepassing van een dozenboor

De naam van een dozenboor kan misschien een beetje misleidend zijn, de boor heeft namelijk helemaal niks met dozen te maken. In plaats daarvan is een dozenboor niets anders dan een opzetstuk voor een boormachine waarmee u gaten met een grotere diameter kunt boren dan u met een normale universele boor zou kunnen. Denk bijvoorbeeld aan het boren van een gat voor een inbouwdoos of aan het boren van een gat voor een afvoerleiding. Wij van Metain hebben voor u de mogelijkheden en voordelen van het gebruik van een dozenboor uitgezocht en in kaart gebracht.

De voordelen van het gebruik van een dozenboor

Als u een dozenboor aanschaft in onze webshop geniet u van een aantal voordelen, ontdek hieronder welke voordelen we voor u in petto hebben!

Nette gaten

Het grootste voordeel van een dozenboor is zijn vorm. Een dozenboor is eigenlijk niets anders dan een korte buis met een diameter van vijf tot acht centimeter. De kop van deze buis bevat “tanden”. Deze buis met tanden monteert u op een boormachine en hiermee kunt u nette gaten in een oppervlak boren. Het effect dat u bereikt met het gebruik van een dozenboor is niet te bereiken met andere soorten gereedschap, met een slijpschijf kunt u bijvoorbeeld nooit een vorm zo netjes maken als met een dozenboor. Vaak wordt de dozenboor gebruikt door elektriciens om gaten te maken voor stopcontacten in een tegelmuur. Maar dit kunt u ook gemakkelijk zelf doen, bijvoorbeeld tijdens een verbouwing.

Verschillende formaten

Geen enkel gat dat u moet boren is hetzelfde, en dat begrijpen wij bij Metain. Daarom bieden wij onze dozenboren in verschillende formaten aan. Of u nu dus een gat voor een inbouwdoos moet boren of dat u een gat voor een afvoerleiding moet boren - wij hebben het formaat dat u nodig heeft. En helemaal handig voor de fanatieke klusser: wij bieden ook sets aan met verschillende formaten dozenboren. Zo heeft u altijd de dozenboor bij de hand die u op dat moment nodig heeft.

De betrouwbare dozenboor van Metain

De dozenboren in de webshop van Metain bieden vele voordelen en mogelijkheden, voor zowel hobby-klussers als professionele vakmannen. De dozenboren in ons assortiment zijn van hoogwaardige kwaliteit, zorgen voor een nette afwerking en bieden ook een goede grip. Daarnaast zijn de dozenboren in verschillende maten verkrijgbaar. Door deze eigenschappen vormen de dozenboren van Metain een betrouwbare keuze bij het uitvoeren van uw project.

Eenvoudig in gebruik

Bij Metain vinden we het belangrijk dat iedereen, of u nu een professionele vakman of een hobby-klusser bent, met ons gereedschap overweg kan. Wij zijn geen fan van ingewikkelde gebruiksaanwijzingen of instructies en kunnen u daarom garanderen dat elke dozenboor die wij aanbieden eenvoudig is in gebruik.

Vul uw gereedschapskist bij Metain

Naast verschillende soorten dozenboren vindt u in de webshop van Metain ook een ruim assortiment aan andere gereedschappen, materialen en benodigdheden voor uw project of klus. Elk product dat wij verkopen in onze webshop is onderworpen aan strenge kwaliteitseisen. Zo kunnen wij u hoge kwaliteit gereedschappen aanbieden voor elk project of klus. Kies er daarom voor om uw complete gereedschapskist te vullen met producten van Metain - zodat u elk project succesvol af kunt ronden.

Advies op maat nodig?

Sommige projecten zijn ingewikkelder dan andere. Dit begrijpen wij bij Metain maar al te goed. Daarom staan wij altijd voor u klaar om advies op maat te geven voor uw project of klus. Wij zijn namelijk van mening dat goed en technisch advies onlosmakelijk verbonden is met een goede afloop van uw project. Bij Metain krijgt u advies van echte vakmensen met passie voor hun werk. Professionals die weten welk gereedschap u nodig heeft voor welke klus, van dozenboren tot slijpschijven. Heeft u dus een vraag over uw verbouwing of professionele klus? Neem dan even contact op met een van onze enthousiaste medewerkers!

Actieve filters