Dak en goot kit

Dak en goot kit

 

Dak & Goot kit is een hoogwaardige, gebruiksklare, elastische rubber-butyl afdichtingskit voor het waterdicht maken van naden, beschadigingen, en scheuren in daken, goten, afvoeren, bij dakramen en rond schoorstenen. Ook zeer geschikt voor afdichting van luchtkanalen, metalen profielen en het lijmen van losgekomen dakbedekking. Hecht op metalen (o.a. lood, zink, aluminium), glas, hout, bitumineuze dakbedekkingen, steen, beton, en vele kunststoffen (o.a. PVC).

  • Zeer goede hechting (zelfs op natte ondergronden).
  • Blijvend elasto plastisch (waardoor geen scheurvorming op den duur).
  • UV bestendig.
  • Komt soepel uit de koker (ook in de winter!!!).
  • Ideaal voor noodreparatiekit.
  • Leverbaar in zwart en transparant.
  • Kunststof kokers per 12 verpakt.

 

Voordelen van het gebruik van dak en goot kit

Dak en goot kit is een elastische rubber butyl afdichtingskit, dat kan worden gebruikt voor het waterdicht maken van naden, beschadigingen en scheuren in verschillende bouwmaterialen. Deze veelzijdige kit wordt met name veel toegepast bij daken, goten, afvoeren, dakramen en rondom schoorstenen. Klussers, doe-het-zelvers en professionals vertrouwen op de hoogwaardige kwaliteit van de dak en goot kit in het brede assortiment van Metain. De dak en goot kit in onze webshop is een must have voor ieder dak-gerelateerd project en biedt een aantal waterdichte voordelen.

1. Uitstekende waterdichtheid

De elastische rubber butyl kit van Metain staat bekend om zijn uitstekende waterdichtheid. Het product vormt een duurzame en flexibele laag die bestand is tegen waterinfiltratie. Hierdoor kunt u erop vertrouwen dat de kit naden, beschadigingen en scheuren effectief zal afsluiten en bovendien helpt voorkomen dat er lekkages ontstaan.

2. Flexibiliteit en hechting

Dankzij de flexibiliteit van onze dak en goot kit kan het gemakkelijk worden aangebracht op verschillende oppervlakken, zoals bitumen, metaal, hout en beton. De kit heeft een uitstekende hechting, waardoor het goed op de plaats blijft zitten en niet snel loslaat. Dit maakt het ideaal voor gebruik bij verschillende toepassingen, zowel binnen als buiten. De duurzaamheid van een verbinding die wordt gemaakt met onze dak en goot kit is uitstekend. 

3. Weerbestendigheid

De rubber butyl kit is bestand tegen verschillende weersomstandigheden, waaronder regen, sneeuw, hitte en kou. De dak en goot kit van Metain behoudt flexibiliteit en waterdichte eigenschappen, zelfs onder extreme temperaturen en blootstelling aan UV-straling. Dit zorgt voor een langdurige bescherming van de naden en voorkomt dat deze gaan barsten of uitdrogen.

4. Eenvoudige installatie

Het aanbrengen van de afdichtingskit is eenvoudig en vereist geen speciale vaardigheden of gereedschap. Met een kitpistool kunt u de kit gelijkmatig aanbrengen op de gewenste plekken. Dankzij de goede hechting zal de kit snel op zijn plaats blijven zitten en hoeft u niet bang te zijn dat er tijdens het aanbrengen druppels ontstaan. De werkbaarheid van dit product is een voorname reden voor menig professional om te kiezen voor de dak en goot kit.

5. Duurzaamheid

Zoals we eerder al aangaven, heeft de kit een lange levensduur en behoudt zijn effectiviteit gedurende vele jaren. Het is bestand tegen veroudering, chemische stoffen en mechanische belastingen. Hierdoor bespaart u tijd en hoeft u minder snel onderhoud uit te voeren of de kit te vervangen, wat zorgt voor kostenbesparing op de lange termijn.

6. Veelzijdigheid

De dak en goot kit kan worden gebruikt voor verschillende toepassingen. We noemden eerder al het waterdicht maken van daken, goten, afvoeren, dakramen en schoorstenen. De afdichtingskit kan daarnaast worden toegepast bij de installatie van zonnepanelen, lichtkoepels en ventilatiesystemen. Hierdoor is de kit een veelzijdig product dat in verschillende projecten kan worden gebruikt.  Bovendien is de kit geschikt voor afdichting van luchtkanalen en metalen profielen. Gebruik de dak en goot kit voor het lijmen van losgekomen dakbedekking. De kit hecht op metalen zoals lood, zink en aluminium, maar ook op glas, hout, bitumen, steen, beton, en uiteenlopende kunststoffen, waaronder PVC.

7. Kostenbesparend

Het gebruik van de dak en goot kit van Metain is kostenbesparend op meerdere manieren. Ten eerste voorkomt het lekkages en waterschade, waardoor u geen dure reparaties hoeft uit te voeren. Daarnaast heeft het een lange levensduur, waardoor u niet regelmatig nieuwe kit hoeft aan te schaffen. De eenvoud van het gebruik van de kit maakt het product een kosteneffectieve oplossing voor waterdichting.

 

Dak en goot kit in de webshop van Metain

In de webshop van Metain vindt u een brede selectie van uiteenlopende producten die u helpen bij ieder project en elke klus. Naast de dak en goot kit vindt u materialen, gereedschap, schroeven en spijkers, kit en lijm, boren en zaagbladen. De dak en goot kit van Metain is te gebruiken voor iedere klusser, professioneel en amateur. Liefhebber en vakman. Door de zeer goede hechting is de kit zelfs te gebruiken op natte ondergronden en blijft flexibel, waardoor scheurvorming wordt voorkomen. Zelfs op de lange duur. De kit is UV bestendig en komt bij iedere temperatuur soepel uit de koker.

De kit is tevens te gebruiken als noodreparatiekit en is bij Metain verkrijgbaar in zwart en transparant, voor nog meer veelzijdigheid. De kunststof kokers zijn per 12 verpakt en te bestellen in onze webshop voor een scherpe prijs. Voor vragen over de dak en goot kit kunt u terecht bij onze vriendelijke medewerkers. Onze ervaren vakmensen geven u graag doordacht advies op maat en voorzien u van professionele tips om u te ondersteunen bij uw project.

  

Vriendelijke service en doordacht advies op maat

U kunt dus uw vragen bij ons kwijt. Met onze kennis van zaken voorzien wij u van doordacht advies op maat en professionele tips. Bent u op zoek naar de beste rolmaat voor uw klus? Of wilt u iets vragen over het gereedschap dat u nodig hebt? Neem contact op met Metain voor vriendelijke service op maat. Niet nodig? Geniet dan van onze overzichtelijke webshop, waarin u een brede selectie vindt van alle producten die u nodig hebt om elke klus te voltooien met veel succes. Op zoek naar een product dat u niet kunt vinden? Bel ons en wij zullen u helpen zoeken. Veel klus plezier!

Actieve filters