Segmentankers
Segmentankers | Voor middelzware en zware bevestigingen

Segmentankers

Segment ankers

Segmentankers


Bent u op zoek naar betrouwbaar bevestigingsmateriaal, dat geschikt is voor zware objecten zoals steen of beton? Om een krachtige bevestiging te realiseren is een segmentanker de juiste keuze! Bij Metain kunt u terecht voor verschillende soorten segmentankers, die in staat zijn om uw klus zo stevig mogelijk te verankeren.

Bij Metain weten we dat elke klus anders is en dat u daarom specifieke ankers nodig hebt voor uw project. In ons assortiment kunt u meer dan 100 verschillende soorten segmentankers vinden, die elk hun eigen kenmerken hebben. Benieuwd wat u op het gebied van segmentankers, allemaal in ons assortiment kunt vinden?

Wat is een segmentankers?

Een segmentanker is een verzamelnaam voor verschillende soorten ankers, die voornamelijk voor dezelfde materialen en constructies geschikt zijn. Deze ankers worden ook wel doorsteekankers genoemd en zijn de ideale tool voor zware en middelzware bevestigingen. Zeker wanneer u voor harde materialen, zoals beton of steen, op zoek bent naar een stevige verankering, zijn segmentankers ideaal! Zo worden segmentankers gebruikt voor bijvoorbeeld:

  • Trappen
  • Trapleuningen
  • Liften
  • Machines
  • Kozijnen
  • Stalen frames
  • Houten frames
  • hekwerken

Voordelen van segmentankers

Het gebruiken van segmentankers brengt verschillende voordelen met zich mee. Deze stevige ankers zorgen niet alleen voor een uitmuntende verankering van zware constructies, maar is daarnaast ook eenvoudig te monteren. Daarom zijn deze ankers ook zeer handig wanneer u een grote, maar urgente klus heeft, waarbij u snel kunt zorgen voor een solide verankering.

Daarnaast zijn segmentankers geschikt voor zowel gescheurd als niet-gescheurd beton. Naast steen en beton, zijn deze ankers ook ideaal voor bijvoorbeeld hout en staal. Wanneer u bij een project te maken krijgt met het verankeren van verschillende materiaalsoorten, dan zijn segmentankers dus de perfecte oplossing! De ankers zijn multifunctioneel en zijn in verschillende soorten te koop.

Soorten segmentankers

In ons assortiment kunt u verschillende soorten segmentankers vinden, die we hieronder met u doornemen. Door de vele verschillende exemplaren kan het lastig zijn om door de bomen het bos nog te zien. Daarom kunt u per segmentanker ontdekken voor welke klus dat anker uw ideale keuze is!

Schroefanker

Wanneer het lastig is om een schroef op zijn plek te houden, kunt u gebruik maken van een schroefanker. Vaak zijn deze ankers handig wanneer het oppervlak waar de schroef in moet, te dun, licht of fragiel is. Hierbij wordt het schroefanker bevestigd aan de achterkant van bijvoorbeeld een bout. Naast het oppervlak, speelt de bereikbaarheid ook een rol. Schroefankers zijn perfect om lastige plekken te bereiken, zoals bijvoorbeeld in een muur. Daarom worden schroefankers ook wel muurankers genoemd.

Slaganker en slagpen

Segmentankers zijn perfect voor zware en middelzware bevestigingen in bijvoorbeeld beton of steen, en het slaganker is hier ook een voorbeeld van. Deze anker is inzetbaar bij het maken van bijvoorbeeld plafonds, afzuigkanalen en verschillende installaties. Hierbij wordt tijdens het inslaan de slagpen onderin het anker geslagen, waardoor deze pen door de expansie vast blijft zitten.

U kunt slagpennen gebruiken voor zowel het monteren als het demonteren van ankers. Met een hamer en een slagpen krijgt u het slaganker eenvoudig op of van zijn plaats. Het voordeel van dit anker is dat het anker snel en eenvoudig op zijn plek komt. In ons assortiment kunt u verschillende soorten vinden, variërend van M 6 tot M 12.

Verzinkte ankers

Bij Metain kunt u verschillende verzinkte ankers in ons assortiment vinden. Zo hoeft geen enkele klus een probleem te zijn, doordat u de juiste exemplaren bij ons kunt vinden! In ons assortiment kunt u onder andere de volgende verzinkte ankers vinden: thermisch verzinkt, geel verzinkt, ETA 1 en ETA 7.

Maar waarom zou u verzinkte ankers nemen? De verzinklaag, de laag die is aangebracht op de ankers, zorgt ervoor dat het anker minder snel zal slijten. Hierdoor wordt de levensduur van het anker verlengd en is daarnaast beter gewapend tegen verschillende weersomstandigheden.

Wilt u segmentankers bestellen of heeft u vragen?

Zorgen de vele segmentankers ervoor dat u door de bomen het bos niet meer ziet? Of ben u op zoek naar advies over de juiste anker voor uw klus? Onze adviseurs staan voor al uw vragen klaar en adviseren graag over de verschillende segmentankers uit ons assortiment. Wij denken graag met u mee en werken met hetzelfde doel: het juiste materiaal vinden om van uw klus een succes te maken!

Naast een gedegen advies, kunt u ook vertrouwen op een snelle levering van het materiaal. Wanneer u voor 15:00 bestelt en het materiaal voorradig is, dan wordt het dezelfde dag nog verstuurd. Toch niet tevreden over het product? Binnen 30 dagen kunt u de producten retourneren. Voor vragen over de verzending of advies over onze producten kunt u altijd contact opnemen met onze klantenservice. Natuurlijk hebben we een vliegensvlugge chatbot, maar zijn we voor u ook per mail en telefonisch bereikbaar.

Er zijn 116 producten.

Item 1-12 van 116 in totaal item(s)
Actieve filters