Filteren op

Categorieën

Categorieën

Veiligheidsankers
Veiligheidsankers | Betrouwbare veiligheidsankers!

Veiligheidsankers

Veiligheids ankers

Veiligheidsankers

Bent u op zoek naar betrouwbare veiligheidsankers om materialen te bevestigen aan steen en beton? Bij Metain kunt u terecht voor een ruim aanbod aan veiligheidsankers en andere bevestigingsmaterialen van hoogwaardige kwaliteit. Veiligheidsankers zijn betrouwbaar bevestigingsmateriaal voor bijvoorbeeld trapleuningen. Deze moeten absoluut goed vastzitten! Wij verschaffen een breed assortiment bevestigingsmateriaal aan, geschikt voor ál uw klusprojecten. We adviseren u bovendien graag bij uw aankoop. Met onze snelle levering en uitstekende service bent u altijd gegarandeerd van een snelle afhandeling.

Werken met veiligheidsankers

Overweegt u om veiligheidsankers te kopen en wilt u weten waar een veiligheidsanker allemaal geschikt voor is? Een veiligheidsanker is een doorsteekanker en geschikt om materialen te bevestigen aan een stenen of betonnen ondergrond. Dit kan zowel gescheurd als ongescheurd beton zijn. Een veiligheidsanker is verkrijgbaar in verschillende soorten en formaten. Afhankelijk van uw klusproject maakt u op welk soort u het beste kunt gebruiken. Een veiligheidsanker is zeer betrouwbaar en daarom bijzonder geschikt voor bevestigingen die aan hoge veiligheidseisen moeten voldoen. Bij juist gebruik blijven veiligheidsankers wel tientallen jaren stevig zitten! Dit maakt veiligheidsankers geschikt voor het bevestigen van onder meer trapleuningen, ladders en hek- en traliewerk. Onze hoogwaardige veiligheidsankers zijn geschikt voor alle stenen muren - ook wanneer er scheuren in de muren zitten.

Ons assortiment

Wij bieden een veelomvattend assortiment veiligheidsankers in diverse afmetingen en diverse soorten, waaronder zeskant bout ankers, moeren en platkoppen. Veiligheidsankers zijn een type spreidend anker waarmee een zeer hoge uittrek- en afschuifkracht kan worden gerealiseerd. Dit maakt het veiligheidsanker geschikt voor een stevige permanente bevestiging in gescheurd en ongescheurd beton. Naast voor veiligheidsankers, kunt u bij ons terecht voor allerlei soorten ankers, zoals: segmentankers, tap-ankers, blindbolts en chemische ankers. Chemische ankers zijn onder meer geschikt voor trappen en hekwerken en zijn een goede keuze in combinatie met veiligheidsankers. Wilt u advies over welk product u het beste kunt kiezen voor uw project? Onze verkoopadviseurs geven u graag advies bij uw aankoop.

Veiligheidsankers kopen

Bij Metain bestelt u gemakkelijk en snel diverse soorten hoogwaardige veiligheidsankers en andere bevestigingsmaterialen. Wij denken met u mee over uw keuze: onze verkoopadviseurs staan graag voor u klaar! Wij zijn een begrip in de regio op het gebied van bevestigingsmaterialen. Wij leveren uw bestelling snel aan huis. Pakketten worden over het algemeen dezelfde dag verzonden, indien u besteld heeft voor 15.00 uur en het bestelde item op voorraad is. Mocht u toch niet de juiste producten hebben besteld, dan kunt u deze binnen 30 dagen retourneren. Heeft u vragen over het gebruik van veiligheidsankers of kunt u een specifiek product niet vinden in onze webshop? Neem dan gerust contact met ons op. Wij geven u graag advies en aanvullende informatie over de producten in onze webshop.

Een Metain/JCP veiligheidsanker is een spreidend anker, waardoor een zeer hoge uittrek- en afschuifkracht kan worden gerealiseerd. Voor een zware, hoogwaardige permanente bevestiging in gescheurd en ongescheurd beton.

  • Als gevolg van een uitstekend spreidgedrag zijn zware verankeringen mogelijk.
  • De los afneembare schroefbevestiging maakt verwijdering mogelijk.
  • Flexibel inzetbaar met bout, moer en platkop.
  • Met functie behoud certificering.
  • ETA optie 1.
  • Doorsteekmontage mogelijk.


Verkrijgbaar in de maten 6 x 10 x 75 tot en met 20 x 60 x 222.

Er zijn 48 producten.

Item 1-12 van 48 in totaal item(s)
Actieve filters