Blindbolts

Gemakkelijk stalen delen aan elkaar bevestigen, dat doe je met Blindbolts. Bolts zijn verkrijgbaar in veel verschillende maten en soorten. Dit maakt ze uitermate geschikt voor een grote variatie aan toepassingen, wat maakt dat ze veel worden gebruikt in verschillende industrieën. Bij Metain ben je op het juiste adres voor het aanschaffen van Blindbolts. We zijn namelijk een specialist in bevestigingsmateriaal en dús mogen de Blindbolts niet ontbreken in ons assortiment!

Handige montage op lastige plaatsen

Blindbolts kunt u gebruiken om stalen delen aan elkaar te verbinden. Stalen delen kunt u vaak ook verbinden met gewone bouten of klinknagels, maar dit gaat niet als het gat aan de achterkant niet te zien is. Voor een bout moet er namelijk meestal een moer aan het uitstekende einde gemonteerd worden voor een geschikte bevestiging. Wanneer de achterkant van de bevestiging onbereikbaar of onzichtbaar is, kun je Blindbolts gebruiken. Deze Bolts hebben weerhaken die uitzetten bij bevestiging, om zo een goede stevigheid te bieden. Als u de juiste Blindbolt gebruikt dan sluiten de weerhaken perfect aan op de achterkant van de verbinding en ontstaat er dus een zeer sterke verbinding. Bij Metain hebben we de juiste maat Blindbolt voor elke toepassing. Wij kiezen er namelijk voor een breed assortiment aan te bieden, daarom hebben we veel verschillende afmetingen beschikbaar.

Stevigheid

Naast dat Blindbolts geschikt zijn voor gebruik op lastige plekken, bieden ze ook nog veel stevigheid. De Blindbolts, die wij van Metain aanbieden, zijn namelijk geschikt voor veel intensieve toepassingen. Denk bijvoorbeeld aan het bevestigen van stalen balken of platen in de vliegtuig-, auto- of scheepsindustrie. In deze industrieën moeten stalen delen aan elkaar bevestigd worden en veel vibraties kunnen weerstaan. Blindbolts bieden hierbij een uitkomst, doordat ze steviger zijn dan gewone bouten en klinknagels en ook langer meegaan. Bent u dus op zoek naar een bevestiging die écht sterk is en lang mee gaat? Overweeg dan om voor Blindbolts te gaan.

Ontdek zwakke verbindingen

snel Wanneer bouten en klinknagels gebruikt worden om stalen delen aan elkaar te bevestigen, dan kunnen deze het sneller begeven. Wanneer er bijvoorbeeld staal aan staal bevestigd wordt in een auto, dan moet de verbinding lang meegaan. We willen natuurlijk allemaal veilig in de auto zitten. Daarnaast is het fijn dat u een zwakkere verbindingen vroegtijdig kunt ontdekken. Een snelle ontdekking van zwakke plekken gebeurt alleen bij regelmatige inspectie. Deze inspectie kan sneller uitgevoerd worden bij montage met Blindbolts. Blindbolts zijn namelijk snel te inspecteren op veiligheid en duurzaamheid!

Blindbolts bij Metain

Bij Metain zijn we fan van Blindbolts. Snel, efficiënt, stevig tot makkelijke montage. Profiteer van onze stevige en makkelijke bevestigingsoplossing voor staal. Heeft u vragen? Neem dan gerust contact met ons op. We vertellen je graag over al onze verschillende Blindbolts.