Over Metain

Ruim 20 jaar ervaring in bevestigingstechniek!

Zoek uw product

Meer informatie

Over Metain

Metain is opgericht in 1995 en komt voort uit Uni-Fix Nederland. Met 20 jaar ervaring als totaalleverancier van bevestigingsmaterialen zijn wij inmiddels een begrip in de bouw- en installatiewereld. Vandaag de dag is Metain nog steeds officieel hofleverancier en importeur van de bekende Uni-Fix producten. Daarnaast zijn wij het snelst groeiende bedrijf in de branche. 

Van bouwbedrijf tot tegelzetter
Metain levert innovatief bevestigingsmateriaal in allerlei soorten en maten voor diverse sectoren zoals bouwbedrijven, installateurs, loodgieters, hoveniers, elektriciens en tegelzetters. ZZP’er? Ook dan kunt u voor diverse materialen bij ons terecht. Onze producten worden altijd snel en vanuit voorraad geleverd.

Werkzaam vanuit Nieuw-Vennep
Heeft u een bevestigingsprobleem? Ons deskundige verkoopteam voorziet u vanuit ons kantoor in Nieuw-Vennep van het beste advies en een passende oplossing. Het team schiet u ook graag te hulp op locatie. Onze medewerkers zijn stuk voor stuk enthousiaste vaklui met verstand van zaken. Meedenken, adviseren en samenwerken zijn voor Metain dan ook geen loze kreten.

Meer informatie
Meer weten over Metain of over onze producten? Neem dan contact met ons op via 0252-686064.

Herma Metselaar
Financiƫle administratie
hmetselaar@metain.nl
0252-686064

Alle medewerkers bekijken? Klik hier
Bestelling plaatsen?
Vul uw telefoonnummer in en u wordt gebeld door ons verkoopteam!