Acrylaatkit

      8212130131

      Acrylaatkit is een hoogwaardig een component plasto-elastisch blijvend afdichtings- en vulmateriaal op basis van acrylaatdispersie. Goede hechtingseigenschappen, zelfs op vochtige ondergronden en overschilderbaar met alkyd- en watergedragen verven. Niet corrosief en vorstbestendig tot -15 C. Na doorharding bestand tegen incidentele waterbelasting. Deze kit is reukloos. Zeer geschikt voor afdichten van scheuren, naden, kieren,  en aansluitvoegen met een maximale vervorming van 12%, kan later overgeschilderd worden.  

      € 40,00
      Exclusief belasting
      Aantal

      Omschrijving

      Acrylaatkit is een direct regenbestendige, subliem overschilderbare en hoogwaardige afdichtingskit, vul- en reparatiemiddel, specifiek voor buitengebruik, op basis van acrylaat dispersie technologie, welke uithardt door waterverdamping uit de massa en zich vormt tot een duurzaam permanent plasto-elastisch blijvend rubber.

      • Hoge kwaliteit kit.   
      • Als regenbestendig voeg-, vul- en reparatiemiddel, voor het dichten, vullen en repareren van voegen, (krimp)naden, kieren, scheuren en gaatjes, buiten waar kans op neerslag is.
      • Aansluitvoegen dichten tussen / langs wanden, muren, plafonds, latten, plinten, schroten, trappen, platen, lijsten, profielen, lambriseringen, ornamenten, panelen, vensterbanken, overstekken, boeiboorden, borstweringen en meer.
      Productdetails
      8212130131
      244 Items

      Datasheet

      Verpakking
      doos
      Verpakking eenheid
      12
      Bijlagen
      Downloaden
      DOP_Acrylaat_W.pdf

      Download hier de Declaration of Performance

      Downloaden (486.33k)
      acryl-w_den_braven.pdf

      Download hier de technische gegevens

      Downloaden (1.61M)